تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

سازمان هواشناسی هشدار زرد صادر کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۱) | احتمال سقوط بهمن در محور‌های کوهستانی شمال کشور

  • کد خبر: ۱۰۳۳۵۱
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲
سازمان هواشناسی هشدار زرد صادر کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۱) | احتمال سقوط بهمن در محور‌های کوهستانی شمال کشور
سازمان هواشناسی با صدور دو هشدار زرد رنگ، از نفوذ سامانه بارشی و رگبار باران توام با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، افزایش دما و ذوب برف و احتمال سقوط بهمن در جاده‌های کوهستانی نوار شمالی کشور و افزایش سرعت باد و وزش باد نسبتا شدید و افزایش ارتفاع موج بین ۱ تا ۲ متر در نواحی مرکزی خلیج فارس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ از نفوذ سامانه بارشی و رگبار باران توام با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در مناطق مستعد از بعدازظهر چهارشنبه (۱۰ فروردین ماه) تا اواخر وقت پنج‌شنبه (۱۱ فروردین ماه) خبر داد.

این شرایط جوی روز چهارشنبه در زنجان، کرمانشاه، کردستان و روز پنج‌شنبه در آذربایجان شرقی، زنجان، همدان، مرکزی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، قزوین، قم، آذربایجان شرقی، جنوب اردبیل، البرز، اصفهان، شمال تهران، ارتفاعات و دامنه در گیلان و غرب مازندران حاکم است که می‌تواند اختلال در تردد، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها بویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، احتمال آسیب به چادرهای مسافرتی نوروزی، احتمال برخورد صاعقه، احتمال آسیب سازه‌های موقت، شکستن درختان فرسوده را به همراه داشته باشد.

سازمان هواشناسی جهت کاهش آسیب‌ها احتیاط در سفرهای برون شهری، عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و احتیاط در عبور از کنار مسیل‌ها، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی و سوخت کافی در عبور از گردنه‌های برفگیر، تمهیدات لازم جهت مراقبت از چادرهای مسافرتی، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های کوهنوردی و احتیاط در جابجایی عشایر کوچ‌رو، حفظ فاصله ایمن از درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره را توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار سازمان هواشناسی،هشداری دیگر مبنی بر افزایش دما و ذوب برف و احتمال سقوط بهمن در جاده های کوهستانی نوار شمالی کشور در ارتفاعات استانهای گیلان، مازندران، گلستان، البرز و تهران از جمعه(۱۲ فروردین‌ماه) تا دوشنبه(۱۵ فروردین ماه) صادر کرد.

در این شرایط جوی با توجه به ذوب شدن برف احتمال ریزش سنگ و سقوط بهمن در محورهای کوهستانی دور از انتظار نیست و به توصیه سازمان هواشناسی باید احتیاط در تردد در جاده های کوهستانی و فعالیتهای کوهنوردی در دستور کار قرار گیرد.

سازمان هواشناسی در ادامه با صدور هشدار زرد رنگی دیگر از افزایش سرعت باد و وزش باد نسبتا شدید و افزایش ارتفاع موج بین ۱ تا ۲ متردر نواحی مرکزی خلیج فارس، در استان بوشهر از بعدازظهر جمعه تا بعدازظهر شنبه  خبر داد که در این شرایط جوی احتمال آسیب به قایق های سبک، تفریحی، احتمال خسارت به قفس‌ها و پاره شدن تورهای صیادی و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌های احتمالی احتیاط در تردد قایق ها و شناورهای سبک و تفریحی، احتیاط در فعالیت های دریایی بویژه در مناطق فراساحل و تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->